Jegygyűrűk

Jegygyűrűk

Az egyedi tervezésű karikagyűrű a nagy nap fénypontja, mégis mindkettőtöket elkísér egy életen át

Holtomiglan, holtodiglan

A gyűrű, mely a szerelem és elköteleződés szimbóluma

A Sophie Molnar Design jegygyűrűk egyedi kialakítású ékszerek, mégis kedvező áron érhetőek el. A közös tervezésnek köszönhetően pedig, lehetővé teszik, hogy a pár mindkét tagja megtalálja bennük önmagát, szeresse és büszkén viselje azokat nap, mint nap.

  • Gyűrűinket több éves ékszertervezési és készítési tapasztalattal, kézzel készítjük,
  • Kiváló minőségű drágaköveket használunk, melyeket beszerzéskor bevizsgálunk, tanusítvánnyal látunk el
  • Az egyedi tervezésnek és egyéni beszerzésnek köszönhetően a Sophie Molnar Design ékszerek a lehető legkedvezőbb ár-érték arányban érhetőek el
  • Amennyiben nálunk készült az eljegyzési gyűrű is, a jegygyűrűk árából 10% kedvezményt adunk
  • Arany ékszerek beszámításával is csökkenteni tudjuk a karikagyűrűk árát

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tervezzük meg együtt a vágyott gyűrűt!

ÉRDEKEL

Hogyan indulj neki a tervezésnek?

Az alábbi stílusok segítségével közelebb kerülhetsz az igazihoz.

Új Bridal Kollekció

Hagyományosnak nem mondható, különlegesnek annál inkább! Új Bridal kollekciónkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének színt vinni a hétköznapokba. A jegygyűrűket sárga, fehér vagy rozé arany foglalatban készítjük, választható rubin, zafír, smaragd vagy gyémánt kövekkel.

Klasszikus páros – A klasszikus nálunk nem jelent unalmast, viszont megtaláljuk nektek azt a karikagyűrű formát, ami tökéletesen egyezik, mégis mindkettőtökhöz passzol.

Mix&match – Szeretnétek, ha a két gyűrű is olyan tökéletes párost alkotna, mint ti ketten mégis tükröződne benne egyéniségetek?

Női jegygyűrűk – Szeretnéd, ha a gyűrű tökéletesen illeszkedne az eljegyzési gyűrűdhöz vagy a másik kézen hordva adnál neki egy külön egyéniséget?

Férfi jegygyűrűk – A férfiak életében gyakori, hogy ez az egyetlen gyűrű, amit az ujjukon viselnek, ezért fontos, hogy a karikagyűrű tökéletesen illeszkedjen egyéniségükhöz.

Hamarosan…

Kapcsolódó tartalmak